Posted By: Patone Patone In: Sfaturi de la Patone On: vineri, noiembrie 10, 2017 Comment: 0 Hit: 118

Cât de des și la ce temperatură trebuie să iți speli lenjeriile de pat Pucioasa?

După cum ți-am spus și într-un articol precedent, lenjeria de pat Pucioasa trebuie schimbată săptămânal sau la maxim două săptămâni.

Patone iți recomandă să speli lenjeriile de pat Pucioasa la o temperatura de 30-40 de grade, cu detergent pudră sau lichid

Lenjeriile de pat Pucioasa, păturile, cuverturile de pat, pilotele, pernele și salteaua sunt, din pacate, adevărate crescătorii de acarieri și microbi. Aceștia din urmă sunt vinovați în mod direct de provocarea unor boli respiratorii, infecții, boli de piele, iritații, alergii și asa mai departe.

Transpirația din timpul somnului împreună cu umiditatea și căldura fac ca aceste microorganisme să se înmulțească foarte repede. După cum ți-am spus într-un alt articol, o pernă poate ajunge în doi ani să iși dubleze greutatea, din cauza acestor microorganisme. Doar la temperaturile de mai sus pot fi ucise aceste microorganisme.

De asemenea, trebuie să știti ca lenjeriile de pat Pucioasa nu trebuie spălate niciodată cu alte rufe

Bumbacul este un material care permite o spalare la o temperatura ridicată, este hipoalergic și în plus, lasă pielea să respire. Dacă achiziționați lenjerii de pat Pucioasa de la Patone veți beneficia doar de produse de calitatea superioară și de care vă veți bucura un timp îndelungat!
Daca veți alege să cumpărați cearceafuri din fribre sintetice din alte magazine, pe lângă faptul ca nu vă veți bucura un timp îndelungat de ele, acestea provoacă alergii și favorizează foarte mult apariția acerienilor.

Comments

Leave your comment