Termeni și condiții

Utilizarea magazinului patone.ro implică acceptarea acestor termeni și condiții, de aceea este recomandată citirea cu atenție a acestora. Termenii și condițiile se pot modifica fără o notificare prealabilă, www.patone.ro iși asumă acest drept.

  • Obligații de inregistrare

În utilizarea site-ului, sunteți de acord să furnizați informații adevărate, actuale, corecte și complete despre dumneavoastră. In situația în care noi considerăm că această obligație nu este respectată, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul pe perioadă determinată sau chiar nedeterminată la utilizarea serviciului fără nicio notificare prealabilă.

  • Protecția datelor dumneavoastră

Datele personale introduse de către cumpărător vor fi folosite de www.patone.ro numai și numai în scopul declarat al acestui site. Ne obligăm să nu facem publice și nici să nu vindem bazele de date conținând informații la datele persoanle ale utilizatorilor acestui site.

  • Copyright

Absolut toate informațiile și elementele prezente pe site-ul nostru (descrieri, imagini, texte, grafică, programe, scripturi, elemente de grafica WEB, bază de date) sunt propietatea www.patone.ro și sunt apărate de legislatia privind drepturile de autor, dar și drepturile conexe.

Nu oferim în niciun fel garanție ca serviciul va fi potrivit cerințelor dumneavoastră sau că serviciul va fi sigur și fără erori de orice fel. Sunteți direct răspunzători de orice activitate și/sau conținut pe care îl afișati în magazin.

  • Condiții de returnare

În cazul în care nu sunteți pe deplin satisfăcut de produsele achiziționate, acestea se pot returna in maxim 15 zile lucrătoare de la primirea lor, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Depășirea celor 15 zile lucrătoare duce la anularea posibilității returnării produsului.

Returnarea produselor se poate realiza în următoarele situații

Livrare greșită

Dacă livrarea este realizata greșit si primiți alt produs decât cel pe care l-ați comandat, acesta va fi trimis retur fără a mai plăti taxele de curierat. Taxele de retur sunt suportate de www.patone.ro.

În cazul în care produsul nu este conform cu specificatiile prezentate pe site.

Returnarea produsului poate fi solicitata in cazul in care clientul constata ca produsul nu este in conformitate cu specificatiile prezente pe site, acesta poate cere inlocuirea sau rambursarea integrala a contravalorii, fara cei 9,9 lei platiti pentru Transport. Daca clientul stabileste inlocuirea produsului cu unul ce are o valoare mai mare, va plati diferenta, iar daca valoarea este mai mica i se va restitui aceea diferenta.

Colet deteriorat

Va recomandam refuzarea receptiei coletelor ce prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier. Coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie metionata starea coletului din momentul livrarii, toate aceastea realizandu-se pentru dovezi.

In cazul in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie

Produsul ce prezinta vicii de fabricatie va fi inlocuit cu unul identic sau similar, iar daca nu este posibila inlocuirea produsului achizitionat se va returna contravaloarea acestuia.Returnarea produselor se va face pe cheltuiala noastra, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea catre dumneavostra.

Returnarea banilor se va face in termen de 1-2 zile lucratoare de la primirea produsului, returnarea se va face prin ramburs.

Motive pentru care patone.ro refuză returul produselor:

- deteriorarea fizică a ambalajului original (pungă sau cutie) sau aplicarea de scotch direct pe produs, deoarece nu a fost ambalat corespunzător.

- utilizarea produselor și trimiterea acestora cu semne de uzură sau mirosuri improprii

- deteriorarea sau murdărirea produsului din cauza neambalării corespunzătoare.

Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi câteodată față de produsul pe care il comercializăm astfel:

culorile pot diferi ca nuanță, datorită calității imaginii și setărilor monitorului.

așezarea imprimeului in funcție de incadrarea la croire in procesul de producție.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau putem arhiva din continutul sitelui, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.