TRANSPORT GRATUIT la comenzile de peste 350 LEI

Termeni si conditii

Utilizarea magazinului implică acceptarea acestor termeni și condiții. De aceea este recomandată citirea cu atenție a acestora. Termenii și condițiile se pot modifica fără o notificare prealabilă, www.patone.ro iși asumă acest drept.

Obligații de înregistrare

În utilizarea site-ului, sunteți de acord să furnizați informații adevărate, actuale, corecte și complete despre dumneavoastră. În situația în care noi considerăm că această obligație nu este respectată, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul pe o perioadă determinată sau chiar nedeterminată la utilizarea serviciului fără nicio notificare prealabilă.

Protecția datelor dumneavoastră

Datele personale introduse de către cumpărător vor fi folosite de www.patone.ro numai și numai în scopul declarat al acestui site. Ne obligăm să nu facem publice și nici să nu vindem bazele de date conținând informații la datele persoanle ale utilizatorilor acestui site.

Copyright

Absolut toate informațiile și elementele prezente pe site-ul nostru (descrieri, imagini, texte, grafică, programe, scripturi, elemente de grafica WEB, bază de date) sunt propietatea www.patone.ro și sunt apărate de legislatia privind drepturile de autor, dar și drepturile conexe.

Nu oferim în niciun fel garanție că serviciul va fi potrivit cerințelor dumneavoastră sau că serviciul va fi sigur și fără erori de orice fel. Sunteți direct răspunzători de orice activitate și/sau conținut pe care îl afișati în magazin.

Condiții de returnare

În cazul în care nu sunteți pe deplin satisfăcut de produsele achiziționate, acestea se pot returna în maxim 15 zile lucrătoare de la primirea lor, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Depășirea celor 15 zile lucrătoare duce la anularea posibilității returnării produsului.

Returnarea produselor se poate realiza în următoarele situații:

  • Livrare greșită - dacă livrarea este realizată greșit și primiți un alt produs decât cel pe care l-ați comandat, acesta va fi trimis retur fără a mai plăti taxele de curierat. Taxele de retur sunt suportate de www.patone.ro.
  • În cazul în care produsul nu este conform cu specificațiile prezentate pe site - returnarea produsului poate fi solicitată în cazul în care clientul constată că produsul nu este în conformitate cu specificațiile prezente pe site, acesta poate cere înlocuirea sau rambursarea integrală a contravalorii, fără cei 15 lei plătiți pentru transport. Dacă clientul stabilește înlocuirea produsului cu unul ce are o valoare mai mare, va plati diferența, iar dacă valoarea este mai mică i se va restitui acea diferență.
  • Colet deteriorat - vă recomăndam refuzarea recepției coletelor ce prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier. Coletul poate fi fotografiat și se poate întocmi un proces verbal împreună cu reprezentantul firmei de curierat în care să fie metionată starea coletului din momentul livrării, toate aceastea realizându-se pentru dovezi.
  • În cazul în care produsul achiziționat prezintă vicii de fabricație - produsul ce prezintă vicii de fabricație va fi înlocuit cu unul identic sau similar, iar dacă nu este posibilă înlocuirea produsului achiziționat se va returna contravaloarea acestuia. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala noastră, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea către dumneavostră. Returnarea banilor se va face în termen de 1-3 zile lucrătoare de la primirea produsului, returnarea se va face prin banca.

Motive pentru care www.patone.ro refuză returul produselor:

  • deteriorarea fizică a ambalajului original (pungă sau cutie) sau aplicarea de scotch direct pe produs, deoarece nu a fost ambalat corespunzător;
  • utilizarea produselor și trimiterea acestora cu semne de uzură sau mirosuri improprii;
  • deteriorarea sau murdărirea produsului din cauza neambalării corespunzătoare.

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi câteodată față de produsul pe care il comercializăm astfel:

  • culorile pot diferi ca nuanță, datorită calității imaginii și setărilor monitorului;
  • așezarea imprimeului în funcție de încadrarea la croire în procesul de producție.

Sunteți de acord și acceptați ca, fără nici o notificare prealabilă, putem șterge sau adăuga orice informație pe site, întrerupe orice activitate pe site sau putem arhiva din conținutul site-lui, iar în cazul în care se fac referiri la alte site-uri nu garantăm și/sau confirmăm sub nici o formă tipul de informație pe care îl veți găsi pe aceste site-uri. Rămâne la aprecierea dumneavoastră dacă vizitați sau nu aceste site-uri sau luați sau nu în considerare informația găsită acolo.

Comanda telefonica: 0726 513 956

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii pe acest site va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Mai multe detalii...