Lenjerii de pat Bumbac Satinat

Lenjeriile de pat din bumbac satinat sunt cele mai răspândite modele de lenjerii și asta în mare parte datorită materialului din care acestea făcute. Bumbacul satinat este un tip de bumbac cu un finisaj deosebit, moale, plăcut la atingere și ușor lucios. Materialele din fibre naturale, ca și bumbacul, permit pielii să respire pe timpul nopții și nu lasă temperatura corpului să crească prea mult.

Orice lenjerie de pat din bumbac satinat de mai jos poate da un aer fresh dormitorului tău.

Lenjeriile de pat din bumbac satinat sunt special concepute pentru persoanele care adoră atingerea catifelată a materialelor. Lenjeriile de pat din bumbac satinat sunt și cea mai accesibilă variantă disponibilă pe piața din Romania.

La Patone veți găsi cele mai frumoase și cele mai bine lucrate lenjerii din bumbac satinat

Bumbacul satinat este extrem de popular în rândul textilelor de orice tip și este creat din fibre lungi combinate cu bumbac cardat. Luciul țesăturii se află unul dintre semnele distincte ale unui satin bun. Acesta trebuie să fie extrem de moale la atingere și să aibă un număr foarte mare de fibre.

Dacă îți dorești un aspect mai luxos al dormitorului, lenjeriile satinate se recomandă și prin prisma durabilității lor. Culorile se mențin mult timp și așternuturile sunt foarte ușor de întreținut. De regula, lenjeriile din bumbac satinat țin cam vreo 4 ani. Practic este o investiție destul de mică, pentru un produs așa bun fabricat din fibre naturale și nu sintetice.

De regulă exista două tipuri de lenjerii confencționate din bumbac satinat. Una cu țesătură “tip satin” și una obținută prin țesere. Bineînțeles că noi o recomandăm pe cea din urma, deoarece cea de “tip satin” este fabricat din fibre sintetice.

La Patone veți găsi o gamă variată de modele deosebite de lenjerii de pat din bumbac satinat

Lenjeriile de pat din bumbac satinat sunt foarte mătăsoase și delicate la atingere și de aceea reprezintă o variantă serioasă atunci când vrei să îți alegi lenjeria de pat perfectă. Lenjeriile de pat din bumbac satinat reprezintă o combinație extraordinară de bumbac și poliester și absorb umezeala extrem de bine.