Lenjerii de pat UNI (2 fețe - 2 culori)

Lenjeriile de pat UNI sunt perfect pentru un dormitor minimalist sau dimpotrivă, pentru un dormitor mult prea incărcat. Patul este cel mai mare obiect din cameră, deci cu siguranță este primul lucru care va ieși in evidență, așa ca o lenjerie de pat UNI într-o culoare deschisă și fresh ar fi binevenită.

Lenjeriile de pat UNI sunt foarte ușor de asortat și vin cu 2 fețe în culori diferite.

Dacă iți dorești niște lenjerii de pat de calitate atunci este necesar să alegi lenjeriile de pat UNI în două culori. Acestea de regulă sunt modele simple, dar elegante, confecționate din materiale naturale. Lenjeriile de pat UNI sunt moi și foarte delicate atunci când sunt atinse.

Lenjeriile de pat UNI - simplitate și confort

De cele mai multe ori, ne vin tot felul de idei care mai de care mai speciale pentru a face un spațiu cât mai plăcut în dormitorul nostru și știm cu toții ca dacă dormitorul este așa cum vrem noi, vom dormi mult mai liniștiți. De multe ori nu ne dăm seama, dar lucrurile simple pot face diferența dintre o cameră monotonă și una plictisitoare. Noi, la Patone, îți propunem o gamă variată de lenjerii de pat UNI. Acestea sunt extrem de ușor de asortat și dacă alegi combinația de culori potrivită, acestea vor face o echipă foarte bună cu restul mobilierului din dormitorul tău.

Lenjeriile de pat UNI se găsesc într-o gamă extrem de variată de culori și astfel veți reuși să vă găsiți culoarea care sa meargă și cu restul designului din dormitorul dumneavoastră. Din ce am observat în rândul clienților noștri, modelele simpliste, alcătuite din materiale de calitate sunt mereu în topul preferințelor.

Combinațiile de culori ale lenjeriilor de pat UNI disponibile pe Patone îți vor atrage atențtia pentru că sunt folosite nuanțe complementare și extrem de frumoase. Acestea sunt fabricate dintr-un material care reușește să îmbine plăcut bumbacul și poliesterul, ceea ce le face să fie la mare căutare pentru ca bumbacul satinat este cel mai căutat material la lenjeriile de pat.

Calități ale lenjeriilor de pat UNI

  • Capacitate foarte mare de absorbire a umidității
  • Foarte plăcute și moi la atingere
  • Rezistență superioara la spălare și la șifonare.