Filtrare dupa:

Disponibil
Material
Dimensiune cearceaf pat (cm)
Dimensiune cearceaf pilotă (cm)
Dimensiune fețe de pernă (cm)
  • warehouse-category-16.jpg

Lenjerii de pat UNI (2 fețe - 2 culori)

6 produse
FILTRE

Lenjeriile de pat UNI sunt perfecte pentru un dormitor minimalist sau dimpotrivă, pentru un dormitor mult prea încărcat. Patul este cel mai mare obiect din cameră, deci cu siguranță este primul lucru care va ieși în evidență, așa că o lenjerie de pat UNI, într-o culoare deschisă și fresh, ar fi binevenită.

Lenjeriile de pat UNI sunt foarte ușor de asortat având 2 fețe

Afisare 1 - 6 din 6 produse

Dacă vă doriți lenjerii de pat cu personalitate, atunci este necesar să alegi lenjeriile de pat UNI în două culori. Acestea de regulă sunt modele simple, dar elegante, confecționate din materiale naturale. Lenjeriile de pat UNI sunt moi și foarte delicate atunci când sunt atinse.

Lenjerii de pat UNI - simplitate și confort

De cele mai multe ori, ne vin tot felul de idei care mai de care mai speciale pentru a face un spațiu cât mai plăcut în dormitorul nostru și știm cu toții ca dacă dormitorul este așa cum vrem noi, vom dormi mult mai liniștiți. De multe ori nu ne dăm seama, dar lucrurile simple pot face diferența dintre o cameră monotonă și una plictisitoare. Noi, la Patone, vă propunem o gamă variată de lenjerii de pat UNI. Acestea sunt extrem de ușor de asortat și dacă alegeți combinația de culori potrivită, acestea vor face o echipă foarte bună cu restul mobilierului din dormitorul dumneavoastră.

Lenjeriile de pat UNI se găsesc într-o gamă extrem de variată de culori și astfel veți reuși să vă găsiți culoarea care să se potrivească și cu restul designului din dormitorul dumneavoastră. Din ce am observat în rândul clienților noștri, modelele simpliste, alcătuite din materiale de calitate sunt mereu în topul preferințelor.

Combinațiile de culori ale lenjeriilor de pat UNI disponibile pe Patone vă vor atrage atenția, întrucât sunt folosite nuanțe complementare și extrem de plăcute. Acestea sunt fabricate dintr-un material care reușește să îmbine într-un mod foarte frumos bumbacul și poliesterul, ceea ce le face să fie la mare căutare, pentru că bumbacul satinat este cel mai căutat material la lenjeriile de pat.

Calități ale lenjeriilor de pat UNI

  • Capacitate foarte mare de absorbire a umidității;
  • Foarte plăcute și moi la atingere;
  • Rezistență superioară la spălare și la șifonare.

Acest site foloseste cookie-uri - citeste aici Politica de confidentialitate. Prin continuarea navigarii pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Accept
Comanda telefonica: 0726 513 956