Filtrare dupa:

Disponibil
Material
Dimensiune cearceaf pat (cm)
Dimensiune cearceaf pilotă (cm)
Dimensiune fețe de pernă (cm)
  • warehouse-category-16.jpg

Lenjerii de pat Creponate

10 produse
FILTRE

Lenjeriile de pat creponate satinate reprezintă cea mai bună alegere pentru dormitorul dumneavoastră. Acestea au un design elegant și frumos și se vor asorta perfect oricărui dormitor. Colorate sau nu, lenjeriile de pat crepoanate satinate pot da suflet unei camere motone sau pot întregi designul simplu al unui dormitor. Bineînteles că materialele sunt de cea mai bună calitate, iar lenjeriile de pat din bumbac creponat de la Patone asigură un somn liniștit și odihnitor pentru că acestea creează un contact plăcut cu pielea.

Mai jos regăsiți modelele de lenjerii de pat CREPONATE satinate

Afisare 1 - 10 din 10 produse

Lenjeriile de pat creponate satinate reprezintă o alegere bună?

Lenjeriile de pat creponate satinate sunt o alegere excelentă pentru orice dormitor. Unul dintre cel mai importante aspecte al lenjeriilor de pat creponate este faptul că acestea nu se șifonează și nu trebuie călcate. Acestea sunt extrem de ușor de întreținut și pot fi spălate atât de mână, cât și la mașina de spălat. Astfel, putem spune că o lenjerie de pat creponată este perfectă pentru persoanele care sunt mereu pe fugă și mereu ocupate.

Materialul creponat este cunoscut ca fiind unul destul de rezistent, deoarece calitatea se păstrează în timp. În cazul unei lenjerii de pat realizată din material creponat, raportul calitate-preț este excelent.

Pe de altă parte, acestea sunt extrem de prietenoase cu pielea. Foarte multe persoane consideră că lenjeria de pat creponată este extrem de aspră în comparație cu una realizată dintr-un material fără “imperfecțiuni”. Însă noi, cei de la Patone, recomăndam cu cea mai mare încredere lenjeriile de pat din bumbac creponat pentru că sunt extrem de prietenoase cu pielea.

Principalele avantaje pe care le oferă o lenjerie de pat creponată satinată

  • Are un design plăcut care se poate plia perfect pe orice dormitor;
  • Este foarte rezistentă la spălare și călcare;
  • Are o delicatețe datorită texturii utilizate pentru realizarea sa.

Este excelent ca din când în când să mai schimbăm așternuturile de pat obișnuite cu unele din material creponat. Astfel, puteți scăpa de monotonie, iar patul va căpăta un suflu nou, lenjeria de pat creponată satinată ieșind în evidență prin aspectul său neuniform.

Acest site foloseste cookie-uri - citeste aici Politica de confidentialitate. Prin continuarea navigarii pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Accept
Comanda telefonica: 0726 513 956