Lenjerii de pat Cocolino

Lenjeriile de pat Cocolino sunt cea mai bună alegere pentru serile friguroase. Patone vă pune la dispoziție o colecție întreagă de lenjerii Cocolino XXL realizate din fleece, un material plușat asemănător cu jucăriile de pluș, deci foarte plăcut la atingere și perfect pentru serile reci.

Doar la patone gasiți lenjerii de pat cocolino xxl la un super preț

Lenjeriile de pat Cocolino sunt fabricate în Pucioasa, un oraș cu o tradiție de peste 140 de ani. Acestea sunt perfecte pentru iarnă, întrucât sunt realizate din fleece de cea mai bună calitate și de aceea sunt extrem de populare în rândul clienților noștri. De altfel, materialul este foarte pufos și asigură o căldură foarte mare pentru a putea face față cu brio nopților reci.

Principalele calități pe care le au lenjeriile de pat Cocolino XXL

  • Au o textură moale, perfectă la atingere;
  • Oferă o capacitate termică ridicată;
  • Nu se deteriorează la spălare.

Vă punem la dispoziție modele și culori diferite pentru ca dumneavoastră să găsiți exact modelul pe care vi-l doriți. Design floral, geometric sau inspirat din natură, vă puteți alege modelul cel mai potrivit pentru dormitorul dumneavoastră.

Lenjeriile de pat pufoase Cocolino, fie că sunt pentru dumneavoastră sau pentru copii, sunt ideale pentru iarnă, datorită materialului foarte gros și foarte moale la atingere, perfect pentru copii.

O lenjerie de pat Cocolino reprezintă piesa de rezistență în sezonul rece, întrucât materialul gros și pufos are rolul de a oferi momente de răsfăț, odihnă și confort. De altfel, lenjeria de pat este realizată din microfibră plușată.

De unde vine numele Cocolino?

Dacă vă întrebați de unde vine numele de Cocolino, ei bine trebuie să știți că numele vine de la materialul gros și extrem de pufos ca al unui ursuleț de plus, material în care vă veți simți ca într-un norișor de puf și vă veți relaxa pentru un somn odihnitor de cea mai bună calitate. Țesătura este imprimată pe mașini de ultimă generație pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de cea mai fină țesătură din pluș.