Lenjerii de pat Cocolino

Lenjeriile Cocolino sunt cea mai bună alegere pentru serile friguroase. Patone vă pune la dispoziție o colecție întreagă de lenjerii Cocolino realizate din fleece, un material plușat asemănător cu jucăriile de pluș, deci foarte plăcut la atingere și perfect pentru serile reci.

Alege din gama variată de lenjerii Cocolino de la Patone

Lenjeriile de pat Cocolino sunt fabricate în Pucioasa, un oraș cu o tradiție de peste 140 de ani. Lenjeriile de pat Cocolino sunt perfecte pentru iarna. Acestea sunt realizate din fleece de cea mai bună calitate și de aceea sunt extrem de populare în rândul clienților nostri. Materialul este foarte pufos și asigură o căldură foarte mare pentru a face față cu brio nopților reci.

Lenjeriile Cocolino de la Patone conțin 4 piese:

  • Cearșaf pat
  • Cearșaf pilotă
  • 2 fețe de pernă

Îți punem la dispoziție modele și culori diferite pentru ca tu să găsești exact modelul pe care îl dorești. Design floral, geometric sau inspirat din natură, alege ce este potrivit pentru dormitorul tău.

Lenjeriile de pat Cocolino, fie că sunt pentru tine sau pentru copilul tău, sunt perfecte pentru iarnă, datorită materialul foarte gros și foarte moale la atingere, perfect pentru copilul tău.

Lenjeriile de pat Cocolino reprezintă piesa de rezistență în sezonul rece, materialul gros și pufos având rolul de a oferi momente de răsfăț, odihnă și confort. Lenjeria de pat este realizată din microfibră plușată.

De unde vine numele Cocolino?

Daca te intrebi de unde vine numele de Cocolino, ei bine trebuie să știi că numele vine de la materialul gros și extrem de pufos ca al unui ursuleț de plus, material în care te vei simți ca într-un norișor de puf și te vei relaxa pentru un somn odihnitor de calitate. Țesătura este imprimată pe mașini de ultimă generație care oferă senzația unei țesături din pluș.