Lenjerii de pat Pucioasa

Lenjeriile de pat Pucioasa sunt fabricate în România și oferă garanția calității fabricii Ralex din Pucioasa. Căutați printre modelele de la Patone una dintre lenjeriile de pat Pucioasa din oferta noastră și vedeți care vi se potrivește cel mai bine.

Alegeti întotdeauna lenjerii de pat PUCIOASA fabricate in România

O lenjerie de pat Pucioasa va da un aspect extraordinar dormitorului dumneavoastră și vă asigură, totodată, un somn liniștit. Lenjeriile de pat Pucioasa de la Patone sunt mereu actuale și creează o atmosferă primitoare, potrivindu-se oricărui tip de dormitor. Oricât de mult încercăm să căutam modele sau materiale noi de lenjerii de pat, cu toții știm că este foarte greu și de aceea revenim cu încredere de fiecare dată la lenjeriile Pucioasa.

Cum să alegeți lenjerii Pucioasa potrivite pentru patul dumneavoastră?

Este important ca cearșafurile pilotelor să fie potrivite dimensiunilor păturilor. De aceea, la Patone veți găsi lenjerii de pat Pucioasa pentru paturi duble și chiar pentru paturi de dimensiuni și mai mari. În cazul multor categorii de produse, există modele de bumbac sau microfibră. De regulă, când vremea se mai răcorește, clienții noștri încep să comande online o lenjerii pucioasa din finet.

Lenjeriile de pat Pucioasa trebuie să se potrivească cu designul dormitorului dumneavostră

Lenjeria de pat Pucioasa trebuie să se potrivească cu designul dormitorului și să fie în armonie cu gama de culori a acestuia. De aceea, pentru cei care și-au mobilat casa într-un stil mai rece sau high-tech Patone recomandă modele de culori violet, albastru, gri, negru sau alb. În cazul in care sunteți romantici, lenjeria de pat Pucioasa de culoare roșie se va potrivi perfect în dormitorul dumneavoastră și va crea bună dispoziție în fiecare zi. La fel și în cazul în care sunteți un cuplu modern, atunci va trebui să folosiți în designul dormitorului modelele de lenjerii de pat PUCIOASA cu dungi, cercuri sau patrulatere.

Ce tipuri materiale de lenjerii Pucioasa găsiți la Patone?

  • bumbac satinat
  • bumbac 100%
  • finet
  • creponate
  • 3D
  • cocolino

TOP 3 calități pe care le are o lenjerie de pat PUCIOASA

  • Vară menține racoare, iar iarna menține caldură;
  • Nu se deteriorează la spălat;
  • Resping alergenii și acarienii.