Filtrare dupa:

Disponibil
Material
  • warehouse-category-16.jpg

Cuverturi de pat matlasate din bumbac

46 produse
FILTRE

Cuverturile de pat matlasate pentru pat dublu de la Patone reprezintă plusul de care veți avea nevoie în dormitorul dumneavoastră. Întotdeauna un pat acoperit de o cuvertură de pat matlasată și modernă este mult mai frumos decât unul cu un cearșaf mototolit peste el. De altfel, pe lângă aspectul vizual al cuverturilor pentru pat dublu realizate din bumbac, acestea au și o întrebuințare practică, pentru că pot fi folosite și pe post de pilotă, protejând totodată lenjeria de pat pe parcursul întregii zile.

aici găsiți o gama modernă de cuverturi de pat matlasate din bumbac

Afisare 1 - 46 din 46 produse

De ce sa alegeti cuverturi de pat matlasate din bumbac?

Cuverturile de pat matlasate din bumbac oferă dormitorului dumneavoastra o personalitate aparte. Cuverturile de pat matlasate din bumbac ne oferă echilibru și liniște prin armonia culorilor, iar prin faptul că există foarte multe modele și texturi puteți alege orice variantă potrivită pentru dormitorul vostru.

O cuvertură de pat modernă din bumbac creează ordine în dormitor, subliniind stilul și tot ce doriți dumneavoastră să scoateți în evidență prin dormitor, protejând totodată plăpumile și pernele de praf pe tot parcursul zilei.

Noi, cei de la Patone, recomandăm să achiziționați mai multe modele matlasate din bumbac pentru a le putea schimba de câteva ori în funcție de cum doriți pe parcursul unui an. Și totodată vă veți putea revigora imaginea dormitorului vostru.

Cuverturile de pat moderne sunt o soluția potrivită și pentru dormitoarele copiilor în care, în mare parte din timp, patul reprezintă o piesa de mobilier. Cuvertura pentru pat dublu se încadrează excelent în orice tip de dormitor, întrucât materialul din care este confectionată este unul plin, nu alunecă și nu se deformează.

De ce e bine să aveți mai multe cuverturi de pat matlasate din bumbac?

Cuverturile de pat matlasate din bumbac pot adăuga caldură mai multă dormitorului dumneavoastră și pot asigura un somn mai liniștit. De aceea, este destul de important să le schimbați în funcție de sezon sau atunci când aveți o stare de spirit diferită și vreți să dați o altă culoare dormitorului. Este un mod extrem de ușor de a adăuga mai mult confort vieții dumneavoastră.

Acest site foloseste cookie-uri - citeste aici Politica de confidentialitate. Prin continuarea navigarii pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Accept
Comanda telefonica: 0726 513 956