Filtrare dupa:

Disponibil
Material
Dimensiune cearceaf pat (cm)
Dimensiune cearceaf pilotă (cm)
Dimensiune fețe de pernă (cm)
  • warehouse-category-16.jpg

Lenjerii de pat 1+1 GRATIS

81 produse
FILTRE

Toate lenjeriile de pat din această categorie intră în promoția 1+1 GRATIS la 179 lei. Cumparați 1 și primiți 1 GRATIS la 179 lei. Cum profitați de această ofertă?

Vă alegeți oricare 2 modele din aceasta ofertă și veți plăti doar 179 lei!

Afisare 1 - 48 din 81 produse

De ce să alegeți lenjerii de pat 1+1 gratis?

Lenjeriile de pat 1+1 de la Patone sunt confecționate dintr-un material ușor de întreținut care cântărește puțin și lasă pielea să respire. Aceste lenjerii unu plus unu gratis reprezintă soluția ideală pentru dormitoarele pretențioase, deoarece pe lângă faptul că există foarte multe modele și culori, datorită ofertei de lenjerii de pat 1+1 gratis veți avea 2 lenjerii și astfel veți putea jongla cu ele pentru a schimba aspectul dormitului dumneavoastră mult mai des.

Datorită faptului că pe site există o selecție impresionantă de modele incluse în oferta de lenjerii de pat 1+1, sunt șanse foarte mari să găsiți două sau mai multe modele care să vă placă.

Materialul vă va oferi tot confortul de care aveți nevoie. Să aveți grijă, totuși, atunci când alegeți lenjeriile, deoarece acestea trebuie să fie în culorile dormitorului pentru că lenjeria va avea un efect destul de puternic asupra camerei dumneavoastră.

Exista diferite forme și diferite mărimi pentru toate gusturile. Atât la cearceaf, cât și la pilote sau la fețele de pernă trebuie să aveți grijă atunci când le spălați, ca temperatura să fie de 30 de grade C, iar calcatul lor maxim 120 de grade C.

Cum functioneaza oferta de lenjerii de pat 1+1 gratis?

  • Adăugați în cos 2 lenjerii de pat la alegere din aceasta categorie;
  • Puteți adăuga în cos 2 lenjerii de pat și veți plăti doar 179 leiși asa mai departe;
  • Este important sa adaugati toate lenjeriile pe care le doriti in cos;
  • În pagina de finalizare a comenzii, sistemul va calcula automat reducerea.

Acest site foloseste cookie-uri - citeste aici Politica de confidentialitate. Prin continuarea navigarii pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Accept
Comanda telefonica: 0726 513 956