Filtrare dupa:

Categorii
Disponibil
Material
Dimensiune fețe de pernă (cm)
  • warehouse-category-16.jpg

Lenjerii de pat

452 produse
FILTRE

Lenjeriile de pat de la Patone sunt perfecte pentru vă simți confortabil și relaxați în dormitorul dumneavoastră. Lenjeriile de pat de la noi se remarcă prin calitatea țesăturii și a texturii și prin faptul că sunt produse și în România. Chiar dacă vă doriți o lenjerie de pat foarte colorată, cu animale, cu flori, cu peisaje imprimate sau vă doriți o lenjerie de pat mai serioasă sau una 3D, la noi veți găsi exact ceea ce aveți nevoie.

Aici găsiți întotdeauna o gama foarte variată de lenjerii de pat

Afisare 1 - 48 din 452 produse

Lenjerii de pat pentru un somn liniștit

Cu totii visăm la un somn liniștit după terminarea programului de lucru sau pur și simplu să lenevim în patul nostru de acasă. Există foarte mulți factori interni și externi care fie pot ajuta la îndeplinirea acestui vis sau îl pot distruge. Lenjeriile de pat sunt un factor foarte important de care trebuie sa țineți cont atunci când vă gândițti să vă odihniți, la fel de importante și patul și canapeaua unde dormim.

Materialul, culoarea și modelul lenjeriei de pat sunt extrem de importante pentru relaxare și bineînțeles cu toții avem preferințe diferite în ceea ce le privește. De aceea există lenjerii de pat care sunt confencționate din materiale de foarte buna calitate și un model splendid.

Ce fel de lenjerii de pat preferă clienții noștri?

Culorile și modelul lenjeriilor sunt și ele foarte important, deși acestea nu pare deloc un aspect relevant. De multe ori, din cauza modelului sau a culorilor lenjeriei de pat nu prea putem dormi bine. Spre exemplu, se spune că albastrul deschis este o culoare care aduce senzație de liniște si de aceea ar fi o culoare perfectă pentru lenjeria de pat.

Materialele sunt foarte importante. Mai ales ca pentru relaxare toți avem anumite preferințe. De aceea exista lenjerii de pat confecționate din materiale de extrem de bună calitate cu un model splendid, dar pentru multă lume acestea nu sunt cele mai potrivite lenjerii pentru a dormi. Cu totii cunoaștem faptul că bumbacul este un material extrem de bun. Multă lume preferă ca lenjeria de pat să fie dintr-un material care înlocuiește bumbacul pentru că devin mult mai relaxați.

Acest site foloseste cookie-uri - citeste aici Politica de confidentialitate. Prin continuarea navigarii pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Accept
Comanda telefonica: 0726 513 956