Lenjerii de pat 3D

Lenjeriile de pat 3D sunt variante sigure pentru a trasnforma un dormitor banal într-unul extraordinar. Modelele și gama de culori pe care o veți gasi la Patone vor face ușoara asortarea lenjeriei cu restul lucrurilor din dormitor. Lenjeriile de pat 3D sunt imprimate digital și oferă o profunzime atât de clară a imaginilor, încât veți fi “transportați” imediat în peisajul de pe lenjerie.

Dă-i viață dormitorului tău cu o lenjerie de pat 3D

Lenjeriile de pat 3D sunt soluția ideală pentru toate persoanele care își doresc un plus de viață în dormitorul lor. Gama de lenjerii de pat 3D de la noi te va impresiona prin designul extrem de realist și prin profunzimea imaginilor.

Lenjeriile de pat 3D – soluția ideală pentru dumneavoastră

Dacă simți că patul din camera ta este lipsit de personalitate sau nu te reprezintă, dacă simți că dormitorul tău este prea banal, atunci trebuie să știi că ai ajuns unde trebuie. Modelele sunt extrem de diverse, cu imprimeuri abstracte, florale, peisaje și portrete așa că sigur vei găsi ceva care să își placă. Gama de culori în care se găsesc lenjeriile de pat 3D este extrem de diversă, deci îți vei putea asorta foarte ușor dormitorul cu lenjeria de la noi.

De ce aleg clienții lenjerii de pat 3D?

Lenjeriile de pat 3D sunt făcute din bumbac satinat și sunt imprimate prin ultima tehnologie de imprimare HD și astfel poate scoate din monotonie orice tip de dormitor, dându-i o pată de culoare și un plus de viață. Lenjeriile 3D se diferențează de altele prin claritatea imprimeului, profunzimii imaginilor, designului unic și cu o paletă bogată a culorilor.

Majoritatea clientilor noștri aleg aceste lenjerii din ce in ce mai des pentru mai multe motive:

  • Datorita fineții materialului
  • Datorită întreținerii ușoare
  • Datorită imprimeurilor diverse
  • Datorită imaginilor suprinzătoare pe care le găsiți doar la Patone.

Clienții noștri sunt foarte încântați de lenjeriile de pat 3D de la noi, de la producători cunoscuți din România, Europa și Asia. Absolut toate lenjeriile de pat sunt confecționate din materiale textile realizate cu aparatură de ultimă generație și vă oferă un somn odihnitor și relaxant.