Lenjerii de pat 3D

Lenjeriile de pat 3D sunt variante sigure pentru a trasnforma un dormitor banal într-unul extraordinar. Modelele și gama de culori pe care o veți găsi la Patone vor face ușoară asortarea lenjeriei cu restul lucrurilor din dormitor. Lenjeriile de pat 3D sunt imprimate digital și oferă o profunzime atât de clară a imaginilor, încât veți fi “transportați” imediat în peisajul de pe lenjerie.

Alegeți să vă personalizați dormitorul cu o lenjerie de pat 3D

Lenjeriile de pat 3D sunt soluția ideală pentru toate persoanele care își doresc un plus de viață în dormitorul lor. Gama de lenjerii de pat 3D de la noi vă va impresiona prin designul extrem de realist și prin profunzimea imaginilor.

Lenjeriile de pat 3D – soluția ideală pentru dumneavoastră

Dacă simțiți că patul din camera dumneavoastră este lipsit de personalitate sau nu vă reprezintă, dacă simțiți că dormitorul dumneavoastră este prea banal, atunci trebuie să stiți că ați ajuns unde trebuie. Modelele de lenjerii 3D sunt extrem de diverse, cu imprimeuri abstracte, florale, peisaje și portrete așa că sigur veți găsi ceva care să vă placă. Gama de culori în care se găsesc lenjeriile de pat 3D este extrem de diversă, deci vă veți putea asorta foarte ușor dormitorul cu lenjeria de la noi.

De ce aleg clienții lenjerii de pat 3D?

Lenjeriile de pat 3D sunt făcute din bumbac satinat și sunt imprimate prin ultima tehnologie de imprimare HD și astfel pot scoate din monotonie orice tip de dormitor, dându-i o pată de culoare și un plus de viață. Lenjeriile 3D se diferențează de altele prin claritatea imprimeului, a profunzimii imaginilor și a designului unic cu o paletă bogată de culori.

Majoritatea clienților noștri aleg lenjerii 3D din ce în ce mai des datorită următoarelor motive:

  • Datorita fineții materialului;
  • Datorită întreținerii ușoare;
  • Datorită imprimeurilor diverse;
  • Datorită imaginilor suprinzătoare pe care le găsiți doar la Patone.

Clienții noștri sunt foarte încântați de lenjeriile de pat 3D de la noi, de la producători cunoscuți din România, Europa și Asia. Absolut toate lenjeriile de pat sunt confecționate din materiale textile realizate cu aparatură de ultimă generație menite să vă ofere un somn odihnitor și relaxant.