Blog Calitate si eleganta cu lenjeriile de pat Damasc

Calitate si eleganta cu lenjeriile de pat Damasc

Inapoi la blog
Calitate si eleganta cu lenjeriile de pat Damasc

La fel ca tine si noua ne plac asternuturile moi, netede si placute la atingere, in special atunci cand ne aflam in vacanta si ne dorim sa relaxam in camera de hotel dupa o zi plina de activitati. Probabil de multe ori ti-ai pus intrebarea cum reusesc acele lenjerii de pat sa fie mereu atat de impecabile chiar si dupa ce ai dormit in ele. Ei bine, exista doar o astfel de categorie de asternuturi si acelea sunt seturile de lenjerii de pat Damasc.

De ce sa alegi tesatura Damasc?

Damascul se bucura de o tesatura reversibila, ceea ce inseamna ca modelul nu este imprimat pe aceasta, ci tesut in tesatura. Fiind o tesatura atat de puternica, aceasta se bucura de o gama larga de caracteristici si proprietati. Citeste in continuare si descopera cea mai apreciata gama de lenjerii de pat!

  1. Materialul final este unul gros, intrucat tesatura este foarte stransa si cuprinde mai multe starturi de fire;
  2. Durabilitatea este un avantaj principal de care aceste asternuturi se bucura;
  3. Este un material reversibil, adica se reflecta pe ambele parti.

Somnul va deveni mult mai odihnitor si relaxant in lenjeriile de pat Damasc, intrucat au proprietatea ca pe timpul verii sa ne racorim, iar pe timpul iernii sa nu transpiram in mod excesiv. In plus, acestea impresioneaza prin calitate si eleganta, fiind extrem de potrivite pentru dormitorul tau!

Comanda telefonica: 0726 513 956

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii pe acest site va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Mai multe detalii...