Blog Creeaza-i copilului tau lumea de poveste din lenjerii de pat din bumbac

Creeaza-i copilului tau lumea de poveste din lenjerii de pat din bumbac

Inapoi la blog
Creeaza-i copilului tau lumea de poveste din lenjerii de pat din bumbac

Iti amintesti cand erai de vaarsta copilului tau? Si tu visai cu ochii deschisi asa cum face el. Creeai o poveste din orice lucru marunt. Aveai creativitate! Ajuta-l si pe copilul tau sa fie creativ in afara tehnologiei. 


Incepe cu ceva simplu. Ce-ai zice de un cort intr-un colt al casei? Un cort viu colorat din lenjerii de pat din bumbac foarte rezistente. Rezistente la jocuri precum „sfoara” sau pereti ai cortului ce nu pot fi distrusi nici de fortele inamice, dar nici de petele de mancare ale ospatului regal. 
Inspira-l si ajuta-l sa-si creeze propriile povesti. Spune-i cat de indestructibili si de protectori sunt peretii fortaretei sale. Asigura-l ca e pazit de orice animal periculos in cortul sau si ca lenjeriile de pat din bumbac il vor feri de orice tip de acarieni cand se baga la somn. 
Si daca ploua?” te va intreba el. Nu te speria. Adopta un ton al vocii specific unui povestitor de basme si asigura-l ca lenjeria de pat din bumbac pe care el o indrageste atat de tare nu retine umiditatea. Ca Vrajitoarea Furtuna si Furiosul Ger nu-i vor strica niciodata joaca sau somnul. 
Ajuta-l sa viseze frumos. Ia-i o lenjerie de pat din bumbac care sa merite. Patone.ro incurajeaza creativitatea si sprijina orice poveste cu final fericit. Adu-ti micutul pe taramul lenjeriilor de pat din bumbac si invata-l cum sa devina un constructor creativ.  
 

Comanda telefonica: 0726 513 956

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii pe acest site va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Mai multe detalii...