Blog De ce conteaza numarul de fire de pe suprafata tesaturii unei lenjerii de pat?

De ce conteaza numarul de fire de pe suprafata tesaturii unei lenjerii de pat?

Inapoi la blog
De ce conteaza numarul de fire de pe suprafata tesaturii unei lenjerii de pat?

Cand achizitionezi o lenjerie de pat noua, exista mai multe moduri in care poti diferentia articolele de calitate superioara de articole de calitate inferioara. Caracteristici precum materialul, fibrele, greutatea si finisajul sunt usor de inteles, dar exista o calitate care provoaca adesea confuzie: numarul de fire.

Ce inseamna numarul de fire?

Numarul de fire se refera la numarul de fire tesute impreuna, atat pe orizontala, cat si pe verticala, in fiecare centimetru patrat de material. Cu cat numarul de fire este mai mare, cu atat lenjeria este mai stransa. Prin urmare, numarul ridicat de fire sugereaza o durabilitate ridicata.

Numarul de fire este la fel cu calitatea?

In general, un un numar mai mare de fire sugereaza ca lenjeriile de pat sunt de buna calitate. Cu toate acestea, calitatea lenjeriei de pat nu trebuie judecata doar in functie de numarul de fire implicate. De asemenea, trebuie luata in considerare calitatea tesaturii si a fibrelor si, de regula, sunt mai importante in determinarea calitatii generale a lenjeriei.

Comanda telefonica: 0726 513 956

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii pe acest site va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Mai multe detalii...