Blog Protectiile pentru saltea si perne iti asigura confortul de care ai nevoie in timpul somnului!

Protectiile pentru saltea si perne iti asigura confortul de care ai nevoie in timpul somnului!

Inapoi la blog
Protectiile pentru saltea si perne iti asigura confortul de care ai nevoie in timpul somnului!

Protectiile pentru saltea impermeabile s-au dovedit a fi extrem de utile pentru a te ajuta sa iti pastrezi salteaua intacta, dar si pentru a te bucura de intreg confortul de care ai nevoie in timpul somnului. De asemenea, protectiile pentru perne contribuie semnificativ in mentinerea confortului si a calitatii pe timpul noptii.

De ce sa optam pentru niste protectii?

Avand in vedere ca ne petrecem un sfert din viata dormind, trebuie sa ne asiguram ca accesoriile pe care le folosim sunt ingrijite corespunzator si ne ofera cele mai bune conditii pentru a ne odihni. Desi nu ne dam seama, acestea sporesc calitatea orelor de somn si ne ofera o siguranta mai mare impotriva acarienilor si a bacteriilor.

Protectiile noastre pentru perne si saltea sunt impermeabile, iar caracteristicile lor hipoalergenice reduc semnificativ sansele de supravietuire a microorganismelor. In plus, specialistii le recomanda mai ales pentru persoanele alergice sau pentru cele care au o piele mai sensibila, deoarece acestea nu provoaca mancarimi, sunt placute la atingere si isi pastreaza proprietatile chiar si dupa spalare.

Comanda telefonica: 0726 513 956

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii pe acest site va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Mai multe detalii...