Blog Ai grija de lenjerie ta! Sfaturi utile despre intretinerea corecta a asternuturilor

Ai grija de lenjerie ta! Sfaturi utile despre intretinerea corecta a asternuturilor

Inapoi la blog
Ai grija de lenjerie ta! Sfaturi utile despre intretinerea corecta a asternuturilor

Calitatea somnului este afectata in cel mai mare procent datorita seturilor de lenjerii de pat folosite. Este mult mai placut si sanatos sa adormi pe niste asternuturile proaspat spalate si care au un parfum placut. Astfel, intretinerea corecta a lenjeriilor are la baza cateva aspecte foarte necesare pe care trebuie sa le ai in vedere.

  1. Pregatirea seturilor de lenjerii de pat este primul pas. Inainte de a le baga in cuva, inchide fermoarul sau nasturii si intoarce-le pe dos.
  2. Daca exista pete de grasime, acestea trebuie eliminate inainte de a baga lenjeria in masina de spalat. Indicat este sa nu aplici produse care contin compusi chimici pentru a evita decolorarea.
  3. Pentru o buna igienizare, temperatura de spalare trebuie sa varieze intre 30 si 60 de grade, in functie de specificatiile producatorului.
  4. Cantitatea de detergent folosita trebuie sa fie una moderata, in caz contrar risti ca detergentul sa se imprime in textura asternutului.
  5. Pentru a elimina cutele, aceasta trebuie scuturata cu putere si pusa la uscat.
  6. Specialistii recomanda ca lenjeria de pat sa fie schimbata si spalata o data la doua saptamana. Aceste lucru este foarte important in combaterea acarienilor.
Comanda telefonica: 0726 513 956

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii pe acest site va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Mai multe detalii...