Blog Cat de des si la ce temperatura trebuie sa iti speli lenjeriile de pat Pucioasa?

Cat de des si la ce temperatura trebuie sa iti speli lenjeriile de pat Pucioasa?

Inapoi la blog
Cat de des si la ce temperatura trebuie sa iti speli lenjeriile de pat Pucioasa?

Dupa cum ti-am spus si intr-un articol precedent, lenjeria de pat Pucioasa trebuie schimbata saptamanal sau la maxim doua saptamani. 

Patone iti recomanda sa speli lenjeriile de pat Pucioasa la o temperatura de 30-40 de grade, cu detergent pudra.

Lenjeriile de pat Pucioasa, paturile, cuverturile de pat, pilotele, pernele si salteaua sunt, din pacate, adevarate crescatorii de acarieri si microbi. Acestia din urma sunt vinovati in mod direct de provocarea unor boli respiratorii, infectii, boli de piele, iritatii, alergii si asa mai departe. 

Transpiratia din timpul somnului impreuna cu umiditatea si caldura fac ca aceste microorganisme sa se inmulteasca foarte repede. Dupa cum ti-am spus intr-un alt articol, o perna poate ajunge in doi ani sa isi dubleze greutatea, din cauza acestor microorganisme. Doar la temperaturile de mai sus pot fi ucise aceste microorganisme. 

De asemenea, trebuie sa stiti ca lenjeriile de pat Pucioasa nu trebuie spalate niciodata cu alte rufe.

Bumbacul este un material care permite o spalare la o temperatura ridicata, este hipoalergic si in plus, lasa pielea sa respire. Daca achizitionati lenjerii de pat Pucioasa de la Patone veti beneficia doar de produse de calitatea superioara si de care va veti bucura un timp indelungat!


Daca veti alege sa cumparati cearceafuri din fribre sintetice din alte magazine, pe langa faptul ca nu va veti bucura un timp indelungat de ele, acestea provoaca alergii si favorizeaza foarte mult aparitia acerienilor.
 

Comanda telefonica: 0726 513 956

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii pe acest site va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Mai multe detalii...