Blog Cum sunt realizate lenjeriile de pat Cocolino?

Cum sunt realizate lenjeriile de pat Cocolino?

Inapoi la blog
Cum sunt realizate lenjeriile de pat Cocolino?

In ultima vreme, lenjeriile de pat Cocolino au inceput sa fie din ce in ce mai populare si utilizate mai ales in perioadele cu temperaturi scazute. 
In principal, lenjeriile de pat Cocolino sunt alese datorita faptului ca sunt foarte moi si fine, aspecte ce le fac sa fie foarte placute la atingere.

Lenjeriile de pat Cocolino sunt realizate dintr-un material foarte placut la atingere

Materialul cunoscut de noi sub numele de Cocolino ne face sa ne gandim direct la animalute de plus pufoase. Practic, diferenta nu este deloc mare, deoarece aceste asternuturi sunt realizate din acelasi material, adica din “fleece”. Aceste material a schimbat foarte mult industria textila.
Aceste „fleece” a fost inventat la inceputul anilor `80 din nevoia unui material care sa tina cald pe parcursul perioadelor friguroase. Compania care a inventat acest material si-a dorit sa realizeze un material care sa aiba aceleasi caracteristici precum lana, dar care sa cantareasca mai putin si sa poata fi folosit si de persoanele care au diverse alergii. Aceste lucruri au fost realizate cu brio de catre compania inventatoare, materialul „fleece” avand o greutate cam cu 50% mai mica decat lana si oferind in acelasi timp o foarte buna izolare termica.

Cum trebuie sa utilizati lenjeriile de pat Cocolino?

Trebuie mentionat ca materialul din care sunt realizate lenjeriile de pat Cocolino nu are nevoie de ingrijiri speciale. Acestea se spala foarte bine la temperaturi joase, maxim 30 de grade Celsius, nu trebuie sa treaca prin procesul de centrifugare, iar calcatul nu este obligatoriu.

La Patone gasiti o multime de modele frumoase

Chiar daca alegi un model pentru dormitorul tau sau pentru cel al copilului, chiar daca doresti sa faci un cadou util, la Patone vei gasi intotdeauna o multime de modele pe gustul tau. Pe site vei gasi multe modele cu imprimeuri moderne si interesante.
 

Comanda telefonica: 0726 513 956

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii pe acest site va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Mai multe detalii...