Blog Mit sau realitate: Finetul intra la apa?

Mit sau realitate: Finetul intra la apa?

Inapoi la blog
Mit sau realitate: Finetul intra la apa?

Seturile de lenjerii de pat din Finet sunt potrivite pentru anotimpul racoros, intrucat bumbacul finet este un material care reuseste sa pastreze caldura, fara sa creeze un efect de sera care sa permita aparitia transpiratiei. In plus, confortul din timpul noptii este nelipsit, ceea ce iti va permite sa te relaxezi complet.

Multi clienti prefera aceste asternuturi, deoarece textura moale si fina a materialului permite utilizarea lenjeriilor atat iarna, cat si vara. O lenjerie de pat din Finet este exact lenjeria de calitate pe care ti-o doresti!

Finetul nu intra la apa!

Seturile de lenjerii Finet sunt asternuturi de calitate care rezista in timp si nu permit patrunderea agentilor externi in textura acestora. Pe scurt, finetul nu intra la apa! Specialistii garanteaza rezistenta lor la uzura, iar daca sunt intretinute conform cerintelor, acestea pot rezista ani de zile fara a se deteriora.

Sfaturi pentru o intretinere corecta

  • Nu spala lenjeria alaturi de alte haine;
  • Curata cuva masinii inainte de a spala lenjeria;
  • Foloseste detergenti recomandati pentru bumbac;
  • Temperatura maxima trebuie sa fie 60 de grade Celsius.
Comanda telefonica: 0726 513 956

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii pe acest site va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Mai multe detalii...