Blog Toamna aduce temperaturi scazute, Patone iti aduce oferte pentru lenjerii de pat Pucioasa

Toamna aduce temperaturi scazute, Patone iti aduce oferte pentru lenjerii de pat Pucioasa

Inapoi la blog
Toamna aduce temperaturi scazute, Patone iti aduce oferte pentru lenjerii de pat Pucioasa

Oh da.. toamna... 

Anotimpul acela in care ti-ar placea sa auzi ultimele cantece ale pasarelelor si sa adormi intr-un decor desprins din cartile pe care le citeai cand erai mica. Acolo unde frunzele in culori de toate felurile acopera pamantul racoros si iti imbie somnul asemeni unei lenjerii de pat Pucioasa. Acea lenjerie de pat Pucioasa care iti acopera salteaua pe timpul sezonului rece la fel cum fac frunzele cu pamantul. Patone stie cat de greu este sa mai resimti senzatia copilariei si s-a gandit sa te reintroduca in stare prin alte modalitati. Patone tocmai si-a reinnoit stocul de lenjerii de pat Pucioasa confectionate din materiale naturale in orasul cu acelasi nume. Destul de greu de crezut, nu? Ce-ai zice daca somnul intr-un set de lenjerii de la Ralex Pucioasa ti-ar oferi aceeasi senzatie de prospetime, design modern si pe deasupra o doza bine meritata de caldura? Cum e posibil? Ei bine, datorita materialelor naturale utilizate.

Pe tine ce te aduce mai aproape de natura?

Iti spuneam anterior ca un set de lenjerii de pat Pucioasa te aduce mai aproape de natura datorita materialului textil din care sunt fabricate. Dar cum ar fi sa si vezi imaginea unei secvente de toamna chiar la tine in dormitor? Culori aramii, galbene si aurii chiar in patul tau. Senzatie de toamna fara frunze care sa te zgarie si insecte care sa te sperie. Alege sa simti toamna de la tine din dormitor. Alege lenjeriile de pat Pucioasa pentru a intra mai bine in starea la care visezi.

Comanda telefonica: 0726 513 956

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii pe acest site va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Mai multe detalii...